Участь бакалаврів соціальної роботи у соціальному проєкті

Тисяча історій кохання: 100 картин дружин справжніх героїв”

28 листопада 2023 року, наші неймовірні бакалаври ОП «Соціальна робота» за ініціативою доцента Дар’ї Дмитрівни Бибик взяли участь у презентації результатів соціального проєкту "Тисяча історій кохання: 100 картин дружин справжніх героїв", відкриття якої відбулося під час Благодійного музично-поетичного фестивалю "Маємо Жити". Це приклад безмежної людяності та співчуття.

"100 картин дружин справжніх героїв"  намальованих під керівництвом художника  Олега Юрова,  вражають своєю глибиною. Прославити життя та військові подвиги Героїв-Янголів - головна мета проєкту, що дозволяє через мистецтво донести ідеї єдності та непереможності українського духу та згадати яскравіші спогади щасливого сімейного життя.

Емоційно важкий захід, але ми всі відчували, що мали бути там, підтримати свою учасницю Школи Social лідерства –Student, Ірину СЕРДЮК, яка стала кандидаткою такого цінного та дуже потрібного для неї проєкту, вшанувати світлу пам'ять ЯНГОЛА-ГЕРОЯ, її чоловіка Сергія Олексійовича СЕРДЮК, який загинув під час виконання бойового завдання (с. Семигір'я, Бахмутського р-ну, Донецької обл.) 25 липня 2022р. Указом Президента України Сергій СЕРДЮК нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).    

Картина - Ірини СЕРДЮК - викликає глибокі роздуми і залишає приємні враження від прекрасної, але тривожної історії кохання, яка посилюється  на фоні великих життєвих випробувань долі – війни.                                                                                                     

Кафедра соціальної освіти та соціальної роботи УДУ імені Михайла Драгоманова як завжди пишеться здобувачами вищої освіти, які завжди підтримують надихаючі ініціативи у сфері соціальної роботи, проявляють свою небайдужість та пам’ятають про свій обов’язок вшановувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність України! Дякуємо за вашу енергію та серце, яке прагне бути небайдужим та завжди допомогти!

Шановні фахівці соціальної сфери, здобувачі, викладачі, близькі друзі та знайомі родин справжніх Героїв долучайтеся до заходу, приєднуйтеся до нашої спільної діяльності з активною та відповідальною студентською молоддю, яка робить світ кращим.

Виставка картин працює: щодня з 28.11 по 07.12 з 12.00 до 20.00, за адресою: м. Київ, вул. Десятинна 12.

  • Вхід на всі події за донат!
  • На залучені кошти буде придбаний автомобіль для 3 ОШБр
  • Не будьмо байдужими!

 

 

За підтримки:

- Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation

- БФ МАЄМО ЖИТИ 

- Anton Senenko та Мартин Брест