ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ "МОЛОДІЖНА РОБОТА, ПЕРЕМІЩЕННЯ, ВОЛОНТЕРСТВО: ВИКЛИКИ ТА ТРЕНДИ"

14 грудня 2023 року відбувся круглий стіл "Молодіжна робота, переміщення, волонтерство: виклики та тренди", спікеркою на якому виступила представниця кафедри соціальної освіти та соціальної роботи Навчально-наукового інституту соціології та соціальної політики Українського державного університету імені Михайла Драгоманова – доктор філософії в галузі соціальної роботи, доцент Дар’я БИБИК.

Круглий стіл є частиною проєкту “Blue Hearts” (2023-1-LT02-KA220-YOU-000156712), що реалізується ГО «Молоді Агенти Змін» у партнерстві з AY Institute (Литва), Asociatia "Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale" (Румунія), Europejski Dom Spotkan - Fundacja Nowy Staw (Польша) за підтримки програми Еразмус+ Європейського Союзу.

Під час свого виступу Даря Бибик поділилася успішними кейсами розвитку соціального лідерства студентської молоді в умовах ЗВО та сучасними викликами молодіжної роботи.

 

У засіданні взяли участь здобувачі вищої освіти ОП 231 «Соціальна робота» першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівня вищої освіти, ОНП 231 «Соціальна робота» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, які активно дискутували про найкращі практики, ділилися своїми знаннями та досвідом у сфері роботи з молоддю, в тому числі, з числа ВПО та біженців.

 

Ми вдячні організаторам за можливість поділитися нашим досвідом та інструментами на такому масштабному Круглому столі, який драйвить молодіжну роботу та інновації разом до спільних звершень!