Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт 15.03.2024

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Шановні здобувачі вищої освіти та молоді вчені!

Запрошуємо вас взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей.

Мета Конкурсу: створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Основними завданнями Конкурсу є:

  • виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей;
  • стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді;
  • популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій;
  • залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до активної роботи з обдарованою студентською молоддю;
  • формування команд для участі в міжнародних олімпіадах, конкурсах, турнірах.

Студентські наукові роботи повинні відповідати вимогам Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей (Наказ МОН України №605 від 18 квітня 2017 року, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 травня 2017 року за №620/30488).

Умови проведення Конкурсу

1.На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів з галузей знань, спеціальностей (спеціалізацій). Наукові роботи повинні бути пошуковими за своїм характером, не мати нагород НАН України та органів державної влади, інших конкурсів.

2.Одна наукова робота може мати не більше двох авторів за наявності у них спільних з теми наукової роботи матеріалів та одного наукового керівника. Якщо авторами наукової роботи є студенти з різних вищих навчальних закладів, можуть бути два наукові керівники з різних вищих навчальних закладів.

3.Наукові роботи студентів, які є тематичним продовженням робіт, поданих на Конкурс у попередні роки, розглядаються за умови наявності в них не більше 25% наукового матеріалу з попередньої роботи.

Вимоги до оформлення робіт

  1. Текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4, поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – по 20 мм.
  2. Наукова робота повинна мати титульну сторінку (на ній зазначаються тільки шифр та назва роботи), зміст, вступ, розділи, висновки, спи-сок використаної літератури та анотацію, у якій зазначено актуальність, мету, завдання, використану методику дослідження та загальну характеристику роботи.
  3. Наукова робота обов’язково має містити посилання на джерела інформації у разі використання ідей, тверджень, відомостей, отриманих іншими особами.
  4. Загальний обсяг роботи не повинен перевищувати 30 сторінокбез урахування додатків та переліку літературних джерел.
  5. Креслення та ілюстрації, що додаються до роботи, повинні бути скомпоновані на аркуші формату А3 або А4.

Дата проведення - 15.03.2024 о 12.00.

Формат – онлайн (meet.google.com/bxj-tiik-mjh)

Для участі в Конкурсі необхідно:

-заповнити заявку за наступним покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1q7I-Kp3v7bQ6sUzqyUaIwtgN20IGVJojtyKKlTjB4Dk/edit

 

-надіслати студентські наукові роботи в електронному вигляді на електронну пошту Організаційного комітету Конкурсу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.